Charline Neyrinck

 • Loopbaanbegeleider
 • Stress- en burn-out coach
 • Bemiddelaar-jurist

0472 37 71 73

[email protected]

Beschikbaarheid: om de twee weken op vrijdagnamiddag.

Afspraken maken

Tarieven

Loopbaanbegeleiding via de VDAB Loopbaancheques:
€40 voor 4u coaching

Coaching:
€75/u  ; €110/1,5u (incl. BTW)

Bemiddeling:
€150 per gezamenlijk gesprek (1,5u) ; individueel gesprek (caucus); €110 (vrijgesteld van BTW)


Betaalmogelijkheden

 • VDAB Loopbaancheques
 • Payconiq of via QR-code
 • Contant
 • Overschrijving

  Hallo, ik ben Charline!

  Ik ben gepassioneerd coach en bemiddelaar. Ik heb een achtergrond in de advocatuur en maakte in 2018 een carrièreswitch om te doen wat ik het liefste doe: mensen begeleiden naar meer richting, energie en daadkracht. 

  Als advocate viel het me telkens opnieuw op: de kwaliteit van onze verbinding met anderen en onszelf is cruciaal voor ons professioneel en persoonlijk welzijn. Verstoorde relaties en communicatie kunnen ons mentaal en fysiek zó beïnvloeden dat we het contact met onszelf, ons lichaam en anderen verliezen.

  Onder het motto ‘voorkomen is beter dan genezen’ en vanuit een verlangen om win-win situaties te creëren, ben ik me gaan richten op coaching en bemiddeling. Dat ging niet vanzelf. Een periode van heroriëntering, loopbaanbegeleiding, opleidingen en persoonlijke ontwikkeling ging hieraan vooraf.

  Na bijscholing tot erkend bemiddelaar, loopbaanprofessional en stress- en burnout coach, combineer ik mijn expertise en ervaring uit de advocatuur, bemiddeling en coaching. Deze unieke combinatie zorgt voor een kruisbestuiving en verruimt mijn blik op deze verschillende gebieden. Vanuit een passie voor het gedrag tussen mensen, volg ik momenteel een bijkomende opleiding tot Master in de klinische psychologie.

  Je mag van mij een professionele aanpak verwachten, een ‘no-nonsense’ stijl en oprechte betrokkenheid.

  Waarvoor kan je bij mij terecht?


  Loopbaanbegeleiding

  Heb je twijfels over je huidige job? Wil je meer voldoening halen uit je werk? Is je work-life balance wat zoek? Wil je meer inzicht in je talenten en valkuilen? Of droom je van een eigen zaak?

  Loopbaanbegeleiding helpt je zaken helder te krijgen en maakt je klaar voor een volgende stap in je carrière.

  Voor loopbaanbegeleiding kan je gebruik maken van de VDAB loopbaancheques. Hierdoor kan je al vanaf 40 euro 4 uur loopbaancoaching ontvangen. Iedere werknemer of zelfstandige met een loopbaan van minimum 7 jaar of 84 maanden heeft elke 6 jaar recht op 7 uur loopbaanbegeleiding via de VDAB loopbaancheques.


  Stress- en Burn-outcoaching

  Bij chronische stress zit je lichaam in een constante fight, flight of freeze modus. Hierdoor herstelt het minder snel en ervaar je klachten zoals aanhoudende vermoeidheid, stemmingswisselingen, slaapproblemen enz. Je hebt het gevoel dat je niet meer kan ontspannen en komt eigenlijk nooit meer écht tot rust. Je lichaam en geest staan de klok rond op scherp. Bij volledige uitputting beland je in een burn-out: je bent op.

  Via stress- of burn-outcoaching kan je preventief werken aan het beter omgaan met stress, of je herstelproces ondersteunen. Je leert op duurzame wijze:

  • beter omgaan met stress
  • je energie en mentale vitaliteit te herwinnen
  • te herstellen van fysieke, mentale en emotionele stressklachten
  • je persoonlijk toolkit verruimen en deze tools in te zetten op het juiste moment
  • op een gezonde manier te re-integreren
  • de juiste prioriteiten stellen


  Bemiddeling

  Bemiddeling biedt een waardig alternatief voor partijen om zelf – binnen een vertrouwelijk kader en met ondersteuning van de bemiddelaar – tot een gedragen uitkomst voor hun conflict te komen.

  Bij bemiddeling is er ruimte voor de noden, bezorgdheden en wensen van partijen om van daaruit een gedragen, duurzame en kostenefficiënte oplossing te komen, volledig op maat van alle betrokken partijen. De communicatie tussen partijen staat centraal en wordt hersteld, los van de uitkomst van het conflict. Als Erkend Bemiddelaar sta ik jullie bij in de volgende domeinen: familiezaken, burgerlijke zaken, handelszaken en arbeidsrelaties.

   

  Hoe verloopt een traject?

  Je kiest zelf hoeveel gesprekken je inplant. Je bent niet gebonden aan een minimum aantal afspraken en kan de gesprekken inplannen op een tempo dat voor jou het best aansluit.

  Coachsessies kunnen plaatsvinden in de praktijk of online. Daarnaast kan je ook kiezen voor een wandelcoaching.

  Heb je nog vragen rond coaching of bemiddeling? Contacteer me geheel vrijblijvend voor meer info. Ik help je graag verder!

   

  Opleiding

   • Master in de Rechten – (KuLeuven)
   • Bemiddelaar (familiale zaken, burgerlijke en handelszaken en sociale-/arbeidsrechtelijke zaken) – (Mediv)
   • Loopbaanprofessional (HRD Academy)
   • Stress- en burn-outcoach (HRD Academy)
   • Klinisch psycholoog in opleiding (VUB)